O proizvodima

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis egestas quam velit, eget tempus mauris ullamcorper nec.

Naš svijet trpezarijskog namještaja

Proizvođač smo trpezarijskog namještaja od punog drveta. Naš asortiman je samostalno razvijan, testirane konstrukcije, te kontrolisanog kvaliteta od ulaza materijala, preko faza u proizvodnji, do konačnog proizvoda, njegovog pakovanja i otpreme kupcu. Imamo sve za Vašu trpazeriju – stolice, fotelje, stolove, klupe, komode, vitrine i barski program. Koristimo kvalitetno drvo bukve i hrasta, a drvo kombinujemo sa drugim materijalima koji upotpunjuju naš namještaj kako bi bio najbolji izbor. Uvjerit ćete se u širok asortiman modela, kao i u veliki broj njihovih izvedbi, a svaki komad namještaja je interno dizajniran, tenhički i konstruktivno razvijen i ispitan, proizveden i pripremljen za kupca. Uz svaki proizvod dajemo Vam detaljne savjete za održavanje, naš tim za podršku kupcima je tu za sva pitanja, a uvijek smo raspoloženi i otvoreni da zajedno sa Vama razvijamo nove proizvode, realiziramo nove projekte i kreiramo nove tržišne prilike.

Izvedbe drveta

U naš namještaj ugrađujemo puno drvo od bukve i hrasta, kontrolisanog kvaliteta i vizuelnih svojstava. Nudimo različite izvedbe drveta, od natura do rustika, sa različitim površinskim obradama koje mogu zadovoljiti ukuse svakog kupca. Puno drvo oplemenjuje prostor, a namještaj koji nudimo daje bezvremensku vrijednost i dugotrajnost uz pravilno održavanje. Svo korišteno drvo je 100% FSC certificirano čime pokazujemo da nam je priroda i održivost šuma važna tema, a također se pridržavamo i evropskih normi u kontesktu korištenih aditiva i hemijskih spojeva prilikom površinske obrade.

Sa desne strane pogledajte koje sve izvedbe drveta Vam nudimo, a u katalogu proizvoda možete vidjeti koja izvedba drveta se veže za koji model.

Izvedbe presvlaka

Naš dio fabrike za tapaciranje proizvoda koristi široku lepezu materijala za presvlačenje – preko 200 različitih boja unutar kolekcija nudi veliki broj mogućnosti. Svi materijali su ispitani, certificirani, i testirani prije usvajanja u kolekciju. Možete birati između različitih vrsta umjetne kože (poliuretanskih ili polivinil-hloridnih), štofova, prirodne kože, te materijala za lakše čišćenje.

Sa desne strane pogledajte koje vrste materijala za presvlačenje nudimo na proizvodima, a u katalogu proizvoda možete direktno vidjeti koja izvedba presvlake se veže za koji model.

Ostali materijali

Nismo se zaustavili samo na drvetu i materijalima za presvlačenje. Prateći svjetske trendove, pored navedenih materijala za Vas kombinujemo i metale – čelik u različitim bojama i nehrđajući čelik, staklo u različitim bojama, keramičke ploče koje su otporne na udare i druge vanjske utjecaje, a kontinuirano radimo na razvoju novih materijala, na proširenju palete naših mogućnosti, i razvijanju novih modela koji će svojim tehničkim svojsvima i dizajnom oduševiti svakog kupca.

Sa desne strane pogledajte još neke od materijala koje koristimo u našoj fabrici, sa naglaskom na metal, staklo i keramiku.

Upoznajte naš asortiman